tiistai 26. maaliskuuta 2013

too young, too dumb to realize

                            Top 5 blogit. Näitä nyt on hirmuisen paljon, mutta tässä lempparit!
                                                                        Nopean laskutoimituksen myötä luen yli kolmeakymmentä blogia...

Cheetah is the New Black on melko uusi tuttavuus, mutta kivojen today's outfittejen ja punaisten hiusten myötä innostuin tästä kovinkin paljon!    
Nelliinan Vaatehuone on varmaan peräti ensimmäinen blogi jota aloin seurata aikoinaan. Helmoja rakastava ja ihanan kirjoitustyylin omaava Niina, kirjoittaa blogia jonka katson aina ensimmäisenä.
Colour me  -blogi saa aina hyvälle tuulelle. Ihanan pirtsakka ja myöskin helmoja täynnä oleva blogi varasti paikan sydämestäni heti ensi lukemalla.     
    Ihania välillä aika rohkeitakin vaateyhdistelmiä löytyy Le Blog de Bettyltä. Tämä blogi inspiroi aina! Bettyäkin on tullut seurattua jo jokunen vuosi.                  The sartorialistin voisin nimetä lempi blogikseni. Katumuotia hyvinkuvattuna parhaimmillaan!Jännitys tiivistyy ja Tampereelle muutto lähestyy. Tuntuu että en saa ollenkaan pakattua, vaikka olenkin tämän viikon kokopäiväisesti kotona. En tiedä mihin pakkaan kaiken tuon pienen sälän, jota löydän laatikoista siivoillessani. Sitä ei voi heittää pois, mutta en tiedä mihin se pitäisi pakata. Myös astioiden pakkaaminen huolettaa; käärinkö ne tarpeeksi hyvin sanomalehtiin, selviääkö ne kahdensadan kilometrin matkasta hengissä ja kestääkö muuttolaatikoiden pohja. Miten edes saan kaiken mahtumaan?

Nyt kuitenkin keitän kupin teetä, alan lukemaan taas kesken jäänyttä Coco Chanelin elämänkertaa ja mietin muuttopakkailua huomenna uudestaan.


//meeri


ps. hui, teinhän muuttoilmoituksen varmasti oikeaan osoitteeseen ja kääntyykö postini varmasti sinne?

1 kommentti:

Ninni kirjoitti...

Mulla ainaki kesti hetki että posti alko tuleen oikeeseen osotteeseen muuttoilmotuksen jälkeen mutta kyllä ne aina jotaki reittiä pitkin päätyt omistajalleen! :)