keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

i'm from the city, where they stress, and they sleep real bad


Ei-niin-tapahtumarikkaan elämäni vuoksi, päätin esitellä tämän hetken arkimeikit. Tämä kuusikko kulkee mukanani lähes päivittäin.

 

1. Wet n wild -paletti. Hinta-laatu suhde on kyllä aivan täys kymppi. Hintaa tuolla taitaa olla vajaa kuusi euroa ja nyt paletti alkaa vedellä viimeisiään, vuoden käytön jälkeen. Peittää älyttömän hyvin kaikki tarvittavat epäkohdat eri peite värien ansiosta.

2. Maybelline BB-cream.
Olin kovin skeptinen näiden BB-voiteiden suhteen aluksi, mutta Costumen (?) mukana tulleen testerin kokeiltuani, olin jo matkalla ostamaan kokonaista tuubia kaupasta.

3. Labello -huulirasva. Perus huulirasva, joka on päivittäisessä käytössä. En ole vieläkään vannoutunut millekkään tietylle huulirasvalle, vuorotellen pyörii uutuudet tai vanhat luotot kokeilussa.

4. Babor -kulmakynä. Täyttä rakkautta. Tästä on hankala sanoa yhtään mitään, tuote on täydellinen. Ostin kyseisen kulmakynän itselleni peräti kaksi vuotta sitten, ja olen lähes päivittäin käyttänyt sitä. Kulmat ei leviä kreisibailatessa, mutta kynä levittyy kulmille kuitenkin hyvin. Itselläni on käytössä sävy 04 Dark Brown.

5. Maybelline -geeli eye liner. Kivan rajauksen saa tehtyä, joka pysyy paljon paremmin kun nestemäinen eye liner. Tuo kun ei varise päivän mittaan silmä kulmista. Todella riittoisa ja hetken harjoittelun jälkeen tuolla saa tehtyä yhtä hyvät rajaukset kuin nestemäiselläkin. Ainut miinus että tuota sivellintä saa pestä kyllä mahdottoman usein!

6. Max Factor -ripsiväri. Ehdoton suosikki! Aika suolainen toki tuon hinta opiskelijalle, muistaakseni oli lähemmäs 20€ (olen hyvin uskollinen alle kympin ripsareille). Jostakin tarjouksesta tuon kuitenkin ostin ja tykästyin isoon, todella ripsiä tuuheuttavaan, kumiseen harjapäähän.


Nämä kuusi asustavat kasvoillani melkeimpä päivittäin, vaihtelevien huulipuna sävyjen vierellä.
Nyt jatkan rentoutumista hyvässä seurassa kirjoitusten päättymisen kunniaksi ehkä syksyllä sitten uusimaan ja palailen tänne piakkoin toiset suosikit mukanani!//meeri

Ei kommentteja: