maanantai 25. maaliskuuta 2013

i dream a little dream of ya
       Nyt uusia suosikkeja kehiin! Vuorossa hajuvesi kolmikko, jotka hyllyltä tällä hetkellä löytyy.1. Ensimmäisenä listalta löytyy Beyoncen Midnight Heat, jossa yhdistyy luumun, purppura pionin ja patsulin tuoksu. Tässä on ihanan mystinen tuoksu, ja sopii kyllä niin arkeen kun juhlaankin! Hintaa oli muistaakseni about 30€ tuosta 30ml pullosta.

2. Toisena tulee  Britney Spearsin Hidden Fantasy, joka tuoksuu muunmuassa appelsiiniltä, greipin kukalta, napolitano-kakulta, liljalta, vanilijapavulta ja amberilta. Tämä on oikea lemppari tuoksu tälläisistä niinsanotuista halppiksista, ja voisin jopa harkita ostavani toisen pullon tätä samaa heti perään. Hinnasta ei ole mitään varmaa tietoa, koska tämän olen saanut lahjaksi, mutta nopean tutkimuksen mukaan, hinta pyörii 20€ paikkeilla.

3. Viimeisenä klassikkojen klassikko Chenel No. 5. Tuoksu sisältää muunmuassa bergamonttia, sitruunaa, jasmiinia, ruusua, kieloa, vanilijaa ja meripihkaa. Tämän sain siskoltani 18-vuotis lahjaksi, ja lahja oli maailman paras. Marilyn Monroenkin käyttämä tuoksu, on voimakas ja kiehtova. Hintaa Chanelille kertyy aikalailla, tarkkaa hintaa en taaskaan tiedä, mutta kyllä pullo varmaan vajaan satasen maksaa.

Kaikki tuoksut on eu de parfumeita. En enää eu de toileteista niin välitäkkään, koska edp tuoksuu voimakkaammin ja myös kestää iholla paljon paremmin kuin edt.


Nyt lainakoiran kanssa ulkoilemaan ja pakkaamaan lisää!


//meeri


Ei kommentteja: