torstai 26. syyskuuta 2013

i might just die insideOho taisin käydä kaupungilla viime viikonloppuna. Huomasin viime viikon aikana että eihän mulla oo paljon mitään vaatteita. Kaksi uutta mekkoa ja kaksi uutta neuletta oli hyvä apu näin ensihätään. Kuviollinen mekko, mistä muualtakaan kuin Primarkista, hintana taisi olla £10, Vahapintainen musta mekko Miss Selfridge:stä hintaan £7 ja molemmat neuleet Primarkista. Musta oli £8, mutta kassalla mua rahastettiin vaan viiden punnan edestä, ja sitten ruusu kuvioinen tais olla £10 paikkeilla. 
Ei kyllä mitään takuita näiden hintojen paikkaansapitävyydellä, mutta pointtina oli kuitenkin ettei kovin kalliiksi tullut. 

Ai niitä kuulumisia? Ei kuulu oikeen mitään erikoista. Aika kuluu super nopeasti ja lasten kanssa sujuu hyvin. Viikonloppua odotan innolla, koska lauantaina mennään ulos ja sitten Kerstin tulee tänne sen jälkeen jatkoille yöksi. Hurjaa bailaamista ennen mennään kuitenkin kiertämään vintage messut ja pakko muuten ostaa joku halpa clutch. Jos suosiolla menis Primarkkiin.


//meeri

Ei kommentteja: