sunnuntai 25. elokuuta 2013

millainen on yhteiskunta jossa möröt voivat syödä kenet tahansa?

Eikös se niin yleensä mene, kun lähdet kaupungille tarkoituksella ''meen vaan kiertelemään'', ostat takuuvarmasti paljon kaikkea? Ja näin kävi. 

Kengät: Primark 6.00£
Hame: Primark 9.00£

Huivi: Primark 4.00£
Neule: Primark 7.90£

Rusetti hiuksiin: 1.00£
Hiuspanta: 1.50£
Siis en voi olla ylistämättä tällähetkellä Primarkkia! Tai okei, koko Englantia.. Miten täälä on kaikki vaatteet ym. puolet halvempia kuin Suomessa?
Huomasin nyt vasta, että tästä puuttuu kyllä vielä burgundinpunainen neulepaita joka myös tarttui mukaan. Nyt oon kyllä hetken shoppailu kiellossa (jos ei yhtä kynsilakkaa lasketa, joka mun on ihan pakko saada!!!).

Shoppailuseurankin löysin eiliselle täältä, ja tänään käytiin vielä leffassakin katsomassa We are the Miller's. Itävallasta täälä au pairina oleva ihana tyttö, jolla taitaa takuta vielä välillä yhtä paljon kieli tuon englannin kanssa kun mullakin! 

Huomenna vielä vapaa kun täälä on Summer Bank Holiday, jolloin täälä juhlitaan kesän loppumista tai jotain sen tapaista. Mä taidan kyllä vaan nukkua vähän pitempään, juoda liian monta kupillista aamukahvia ja suunnata kaupungille näkemään lauantaina tänne saapunutta au pairia!//meeri

Ei kommentteja: