maanantai 3. lokakuuta 2011

but that road isn't meant for me
 

Ja taas oli yks huippu viikonloppu! Torstaina menin tosiaan jo Kristiinan kotiin, ja perjantai ja lauantai meni töissä. Oli huippua pitkästä aikaa nähdä kaupalla kaikkia ihania mummeleita ja paappeleita jotaka on mun kesätöistä tulleita kamraatteja.:D Lauantaina töitten jälkeen isä sitten kiltisti (yhtään valittamatta) heitti mut Kauhajoelle ja täälä sitten vähän piletettiin! Oli huippua porukkaa!:)
Tänään sitte taas työssäoppimista, ja Jossu tuli yökylään. Huomenna herään aikasin ja luen matikan kokeisiin urakalla ennen töitä! (..toivottavasti)

Tänään tuli muuten Nelliinalta huutonetin kautta tilaamani korkkarit! Ne oli just hyvän kokoset, platformilla olevat ihanat korot! Kuvaa joskus myöhemmin, kun minä tyhmänä taas unohdin kiireessä kameran Kride-kotiin.. Ärsyttää kun en saa ottaa kuvia kivasta syksystä.): Ehkä lainaan joltain kameraa..:D Mutta tätä maanantai tuituitusta paransi kyllä huimasti korkkareiden lisäksi se, että päätettiin Saaran kanssa koska mä nyt meen sen luokse käymään iki-ihanaan naapuri maahamme 'hurrilandiaan'! Jee, syyslomalla siis pääsen noutamaan synttärilahjani omakätisesti Saaran luota.:D ..ja ehkä vähän samalla shoppailemaan.. ja siinä sivussa nään ehkä sitä Saaraakin.. 


Nyt kuitenkin taidan mennä suihkuun ja sitten Jossun viereen nukkuilemaan!//meeri

Ei kommentteja: