torstai 4. huhtikuuta 2013

every whisper, every sigh

Huvittais kirjotella tänne kaikkea mahdollista, mutta ajatukset harhailee, enkä ole oikeastaan varma mistä haluaisin kirjoittaa. Olen kuitenkin viime aikoina tehnyt hirvittävästi listoja siitä, mitä pitäisi tehdä, mitä haluaisin tehdä, mitä pitäisi ostaa, mistä pidän ja mistä en pidä. Fiilistä kohottaakseni, teen tänne nyt listan mistä asioista pidän. Kirjat. En ennen ollut kovin kiinnostunut lukemisesta, mutta jossain vaiheessa, kun Saara-sisko kiikutti minulle jonkun kiinnostavan kirjan, innostuin lukemisesta. Tällähetkellä luku inspiraatio on vain aika tavalla hukassa, koska kirjoituksiin lukeminen tuhosi koko innon. Ehkä taas pian.


 Kylvyt. En ole koskaan omistanut kylpyammetta, mutta aina kun olosuhteet mahdollistavat kylvyn, teen sen välittömästi ja nautin siitä suunnattomasti. Omassa talossani sitten joskus ensimmäinen asia minkä haluan, on amme.


 Sänky. Oi, siitä ei tarvitse sanoa enempää! Rakastan peittoon kääriytymistä ja nukkumaan menemistä. Jos nämä ainaiset nukkumatin eksymiset ei tuottaisi ongelmia rakkauteeni.

Kaupungin valot. Tällähetkelläkin nään ikkunastani kaupungin valoja, ja se on kyllä yksi asia mitä rakastan kaupungissa asumisessa. En ennen voinut nauttia tästä ilosta, koska kotikotini vieressä ei ole edes katulamppuja.

 Kahvi. Se pieni, suuri nautinto päivässä, kun pääsen kotiin ja keitän kahvit. Tai ne pitkäksi venyneet aamukahvit!


 Läppäri. Parhaista parhain ystäväni.


 Mekot ja korkokengät. Kumpiakaan ei ole koskaan tarpeeksi. Korkokenkiä omistan kyllä ihan liian vähän, mutta ehkä pian taas saan perheen lisäystä. Suhteeni mekkoihin alkoi kunnolla vasta pari vuotta sitten, mutta aina olen sukkahousu+hameenhelma yhdistelmää rakastanut.


 Kukat. Varsinkin leikkokukat ja etenkin pionit. Tällähetkellä pöytääni koristää äidin ostama neilikka kimppu!


Meri. Voi kun pääsisin taas pian meren rannalle ja mahdollisesti vielä purjehtimaan. Nämä järvet eivät vain riitä..


Bokserit. Tai oikeastaan bokseri, Urho nimeltään. Toivottavasti Rakas tapaamme taas pian! No okei, koirat ylipäätään, mutta bokserit vain on niin kamalan seinäänpäin juosseita ihania.Punatut huulet. Päivä on varmasti sata kertaa parempi kun huulissa on reilusti väriä. Huulipunista kirjoittelinkin jo aikasemmin tässä.

                                                                    weheartit

Monen monta asiaa voisin vielä luetella, mutta jääköön tämä tällä kertaa tähän. Tätä postausta katson tästä lähtien aina, kun tuntuu että mikään ei ole kivaa, enkä muista enää edes mistä pidän.

//meeri

3 kommenttia:

hinu kirjoitti...

Kiitos että esittelit minulle huulipunan ihmeellisen maailman <3

inka kirjoitti...

toi bannerin kuva susta on ihana♥

http://inka-allornothing.blogspot.fi

Meeri kirjoitti...

Kiitoooos:)