maanantai 3. joulukuuta 2012

my universe, will never be the same

Tämä bloggaaminenhan sujuu mainiosti, jos näin voisi sanoa. Taas viikkoja kun on tehnyt mieli tänne tulla höpöttelemään, mutta... Nyt kuitenkin kirjoitusinspiraatio valloillaan (luin tänään Sakun pientä runo vihkoa ja innoistuin - niin runoista kuin bloggailustakin).
  Ajatus harhailee miljoonan asian välillä, niin paljon kun olisi sanottavaa. Haluaisin kehua yhtä oivallista ripsaria mitä juuri testasin, haluaisin kertoa kuinka pidän tästä ruskeasta hiusväristäni, haluaisin kertoa suhteestani runoihin ja tietysti esitellä paria mukavaa ostosta, mitä olen tehnyt tässä ajansaatossa.
 Nyt kuitenkin aion kertoa, että Nelliinankin hehkuttama ripsiväri on tosiaan vuoden paras. En kyseistä yksilöä vielä henkilökohtaisesti omista, mutta aion hankkia sen mahdollisimman pian itselleni. Hintaa tuolla kuulemma on kymmenisen euroa. Voisin maksaa lähes tuplasti enemmän. Hinta-laatu suhde ei ole kohdillaan, laatu on huomattavasti korkeammalla kuin hinta.
 Näihin kuviin ja tunnelmiin. Jätän huomisellekkin osan inspiraatiosta. Tai ensi viikolle, jos huomenna keksin taaaaas jotain muuta kehittävää...//meeri

Ei kommentteja: