perjantai 16. joulukuuta 2011

virallinen stressaus väsy postaus

Tiedättekö sen tunteen, kun stressaa hirveesti asioita, mutta ei saa tehtyä niitä siltikään? Mulla on nyt se tunne. oon tuijotellu jo hetken noita kirjanpidon monisteita tossa lattialla, ja miettiny että kun vain jaksais hilata ittensä tästä sängyltä pois ja alkaa lukemaan. Ei, en ole vielä tehnyt sitä.
Lattialla on myös terveystiedon kirja, jota en myöskään jaksa lukea. Olen saamaton!

Nukuin viime yönä...öö vajaa kolme tuntia (?) ja siksi ehkä olen tälläinen, hehe. Pitäis ehkä tehdä jotain mukavaa eikä koomata neljän seinän sisällä tälläisissä fiiliksissä, hulluksihan tässä tulee. Ja kyllä, huomenna pitäis jaksata pailata. Voi ei. No ei oo voi ei, nyt vain tuntuu että kaikki on voi ei. Terveystieto on voi ei, kirjanpito on todellakin voi ei (mamiiii, pliis help miii), epäjärjestys on voi ei, stressi on voi ei, tilttaileva kone on voi ei.... hmm.. Joulu ei ole voi ei. Joulu on kiva, hope so!

Voi ei -listan jälkeen kirjotan ei niin -voi ei listan. Joulun mainitsin, despisten vitos tuottari, hyvän tuoksuinen saippua, Saara, huomisen odotus, hyvä musa, ruoka (jota ei ole kyllä vielä), ihana käsirasva ja ja.. hmm. Kumpi lista vei voiton?

Päätän lopettaa tämän paskan postaukseni tähän, outoihin tunnelmiin.
Outoa viikonloppua teille kaikille kivat ihmiset, ja miksei teille ei niin kivoillekkin!
//meeri

Ei kommentteja: